Sessions är för oss som är nyfikna på att ta nästa steg mot våra drömmar, eller redan har börjat resan och vill fylla på med lite ny inspiration och samtidigt stärka våra nätverk.

Fredagens tema är entreprenörskap medan Lördagen fylls med inspiration för ditt nästa äventyr.

FESTIVALPASS

Fri Entré

BESÖKARE

300 kr, samtliga sessions.

Vi bestämde oss för att utveckla outdoorkläder för kvinnor. Kom förbi så berättar jag hur det gick till när vi grundade Astrid Wild.

Maria Paulsson Rönnbäck

Vill du få saker att hända är ditt ditt personliga varumärke otroligt viktigt. Jag tänkte dela med mig av mina bästa tips! 

Linda Hörnfeldt

Om du har en dröm du vill förverkliga – oavsett vad det är –  så hoppas jag kunna inspirera dig och ge några tips på vägen.

Jerry Engström

ENTREPRENÖRSKAP
FREDAG 25:e AUGUSTI
16:00 – 18:00

16:00 – 16:30
Att våga starta eget
Maria Paulsson Rönnbäck, Astrid Wild

16:30 – 17:00
Personligt Varumärke
Linda Hörnfeldt

17:00 – 18:00
Från Dröm till Verklighet
Jerry Engström

ÄVENTYR
LÖRDAG 26:e AUGUSTI
17:00 – 18:00

17:00 – 17:30
Så gör du dig redo för ett vinteräventyr
Magnus Svensson

17:30 – 18:00
Vårt första Vinteräventyr
Jennie Dahllund & Maria Ledin-Kindberg
+ Filmvisning av dokumentär från
Höga Kusten Winter Hike

Vintern är en fantastisk tid för att ge dig ut på äventyr. Jag tänkte dela med mig av lite tips som gör att du kommer bli riktigt taggad.

Magnus Svensson

Vi gjorde vårt första vinteräventyr förra vintern och tänkte dela med oss av våra erfarenheter så du också kanske vågar testa.

Jennie & Maria

SESSION 1. Fredag 16:00 – 16:30

Maria Paulsson Rönnbäck
Astrid Wild.

År 2018 lämnade Maria Paulsson Rönnbäck och Jemina Pomoell sina jobb för att resa världen runt och äventyra. Men när de letade efter outdoorkläder fså hittade de inget som inspirerade dem.

Nio månader senare lanserar de nu outdoorvarumärket Astrid Wild med en kollektion outdoorkläder utvecklade specifikt för kvinnor, som fungerar lika bra i skogen som i stan.

Responsen blev total och nu är planen att fortsätta växa både på hemmaplan men också ute i Europa.

Maria delar med sig av både resan och sina bästa tips för dig som är sugen på att komma igång med just din dröm.

SESSION 2. Fredag 16:30 – 17:00

Linda Hörnfeldt.

Lindas stora passion i livet är att hjälpa andra att komma närmare sin entreprenörsdröm. Detta genom att lära ut verktyg kring personligt varumärkesbyggande och hur man tar platsen som expert och influencer inom sitt område.

Linda är grundare av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers, och författare av boken ”Yrke: Influencer”. Hon driver också två podcasts, ”We Are Influencers” och ”Vad fan håller jag på med?!” och föreläser frekvent om influencer marketing och personligt varumärke.

Under Session Nr 2 kommer Linda Hörnfeldt dela med sig av sina bästa tips på hur vi går till väga för att bygga ett personligt varumärke on-line.

Linda är flitigt förekommande i bland annat Nyhetsmorgon på TV4, Morgonstudion, Svenska Dagbladet, Göteborgsposten, Veckorevyn, Resumé och Dagens Media.

Linda är vinnare av bland annat Matbloggsprisets Hedersutmärkelse (2016) och Årets Marknadsföringsbok Hedersutmärkelse (2018).

SESSION 3. Fredag 17:15 – 18:00

Jerry Engström

Jerry är den före detta globala marknadschefen som sade upp sig för att förverkliga sin dröm – att bygga upp en hållbar balans mellan naturupplevelser, kreativitet och gemenskap.

Passionen fick namnet FriluftsByn och idag kombinerar Jerry sitt arbete i Höga Kusten med att hjälpa företag, destinationer och eldsjälar att ta nästa steg mot sina drömmar.

Jerry delar med sig av sina bästa tips på hur just du kan gå från Dröm till Verklighet.

Jerry brukar kalla sig ”den ofrivillige föreläsaren” då han trots över 200 föreläsningar runt om i Skandinavien, Europa och Nordamerika fortfarande anser att han mest bara vill dela lite tips med andra.

Jerry har bland annat röstats fram till Sveriges bästa Marknadschef och fått pris som Sveriges bästa platsmarknadsförare samt Årets Nyföretagare och Årets Landsbyggare i Höga Kusten.

HÖGA KUSTEN SESSIONS

Höga Kusten Sessions är en ny plattform för inspiration och nätverkande för dig som vill ta nästa steg mot dina drömmar, förverkliga en idé, bli inspirerad, dela insikter och stärka ditt nätverk. Under denna premiär inleder vi med två spännande teman – entreprenörskap och äventyr – men det är bara början. Kommande år blir Höga Kusten Sessions en unik plattform som omfattar allt från it och teknik till kultur.

Vill du, din förening eller företag hålla en Session där ni delar er kunskap och upptäcker potentiella partners och kollegor? Fredag den 23:e Februari 2024 är det dags igen. Kontakta oss redan idag på jerry@friluftsbyn.se..

OM FRILUFTSFEST

Friluftsfest äger rum i FriluftsByn i hjärtat av Höga Kusten och är fyllt av äventyr, lärande och gemenskap. Vandring, paddling, matlagning, föreläsningar, utställare, levande musik vid lägereldarna och mycket mer.
- Välkommen till en festival du kommer återvända till!

Festivalpass »

Program 2024 »

Friluftsmässan »

Nyfiken på Höga Kusten »

ÄVENTYR &
AKTIVITETER »

Ge dig ut själv eller med andra och upplev den makalösa naturen. Här finns något för alla.

KURSER & FÖRELÄSNINGAR» 

Här finns något för både nyfikna nybörjare och erfarna. Vad vill du lära dig mer om?

UTSTÄLLARE »

Kom förbi Friluftsmässan och lunchen eller drop in fikat på Nyfiken på Höga Kusten.

HAPPENINGS »

Levande musik, föreläsningar, lägereldsmys och mycket mer.

FRILUFTSFEST FÖR

Livsnjutare »

Morgonyoga, njutvandra upp till en vacker utsiktsplats, inspireras under en föreläsning för att sedan ta en god drink vid brasan? Här har vi satt samman ett program för tre njutfyllda dagar.

FRILUFTSFEST FÖR

Aktiva Äventyrare »

Vill du börja dagen med en workshop där du lär dig något nytt och sedan klättra Via Ferrata, paddla kajak och kanske ta en snabbvandring till toppen av ett berg? Kolla in det här!

FRILUFTSFEST FÖR

Äventyrliga Barnfamiljer »

Friluftsfest är en festival som passar även du som tar med dina yngre äventyrare. Här har vi satt samman ett program som vi tror ni kommer gillar.

FRILUFTSFEST FÖR

Sköna Dagsbesökare »

Vill du titta förbi och kolla läget på Lördag. Friluftsmässan, vattenskidshowen och ta del av de fria aktiviteterna och de sköna kvällarna med levande musik. Då ska du klicka in här.