UTSTÄLLARE

Friluftsfest – The Scandinavian Outdoor Festival

Oavsett om du är deltagare med festivalpass eller bara vill titta förbi och kolla läget som besökare har du chans att träffa några av Sveriges ledande friluftsföretag som visar upp sina produkter och dela med sig av sina tips. På området ”Ta Steget Höga Kusten” kan även du som är nyfiken på Höga Kusten träffa representanter från både myndigheter och företag som berättar om livstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten.

Det här är bara början!

Det här är ju premiäråret för Friluftsfest och år för år kommer vi att bjuda in fler och fler utställare som vi tror har något som kan vara intressant för oss att kolla in mellan alla äventyr, kurser och happenings. 

Detta år kommer Naturkompaniet visa upp olika tält under lördag och under kvällarna på Innergården kommer Woolpower, Melker Kayaks och Dalum Stekhällar göra pop-up butiker med specialpriser. 

Känner man ”alltså jag skulle nog tusan kunna tänka mig vara lite oftare i Höga Kusten” ja men då är det ju kalas att vi på ytan vi kallar ”Ta Steget Höga Kusten” kommer ha representanter från kommunen, regionen och företag som söker fler kollegor. 

Det här är bara början men för att vara en början måste jag säga att det är riktigt jäkla bra.

Vi ses på Friluftsfest
Jerry, FriluftsByn

Festivalpass & Priser >>

Program 2023 >>

Naturkompaniet

Kom förbi och kolla in utrustning för vandring – oavsett om du ska ut på ett längre äventyr eller introducera familjen till tältning. Naturkompaniet tar med lite olika tält så att ni kan krypa in och kika.
Fre: 13:00 – 17:00
Lör: 10:00 – 16:00

Dalum

Kolla in Dalums stekhällar och många olika matlagningstillbehör. Då man fokuserat på lätt vikt är de smidiga att ta med ut på vardagsäventyren.
Fre: 17:00 – 20:00
Lör: 17:00 – 20:00

Melker Kayaks

Dagtid har gänget från Melker Kayaks fullt upp med nybörjarkurser i kajak för dig med festivalpass – men på kvällarna kan alla kolla in deras olika modeller på innergården.
Fre: 17:00 – 20:00
Lör: 17:00 – 20:00

Woolpower

Dagtid kan du med festivalpass ta del av Woolpowers workshops men på kvällarna visar de upp sina kläder för samtliga besökare.
Fre: 17:00 – 20:00
Lör: 17:00 – 20:00

Ta Steget Höga Kusten

Sugen på att vistas lite mer i Höga Kusten? Då ska du titta förbi ”Ta Steget Höga Kusten” ytan där du kan träffa representanter för regionen.
Lör: 11:00 – 15:00
Mer info: Ta Steget Höga Kusten >>

FESTIVALEN

Friluftsfest är fyllt av äventyr, lärande och gemenskap. Vandring, paddling, matlagning, föreläsningar, utställare, levande musik vid lägereldarna och mycket mer. Välkommen till en festival du kommer återvända till!

Festivalpass

Program 2023

AKTIVITETER

Ge dig ut själv eller med andra och upplev den makalösa naturen. Här finns något för alla.

KURSER

Här finns något för både nyfikna nybörjare och erfarna. Vad vill du lära dig mer om?

UTSTÄLLARE

Vi smygstartar utställarytan under 2023 för att växla upp till 2024.

HAPPENINGS

Levande musik, föreläsningar, lägereldsmys och mycket mer.

HÖGA KUSTEN SESSIONS

Fredag och Lördag eftermiddag kan du ta del av intressanta och inspirerande föreläsningar.

TA STEGET HÖGA KUSTEN

Är du nyfiken på ett liv i Höga Kusten? Under lördag kan du träffa representanter från regionen och kommunen.