UTSTÄLLARE

Friluftsfest – The Scandinavian Outdoor Festival

Våra utställarytor är öppna för alla och självklart är det fri entré. Minimässan för Friluftsliv ger dig en chans att kolla in friluftsprylar medan Nyfiken på Höga Kusten lunchen ger dig chansen att få en inblick i livsstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten.

FRILUFTSMÄSSAN »

Fri Entré. Detta år blir startskottet för friluftsmässan och vi räknar med cirka 5-10 utställare. Detta blir en perfekt pausrunda för dig med friluftspass eller en trevlig utflykt för dig som bara vill komma förbi och kolla läget.
Lör: 11:00 – 15:00

NYFIKEN PÅ HÖGA KUSTEN »

Är du nyfiken på livsstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten? Under ”Nyfiken på Höga Kusten” berättar vi mer, ger dig en chans att knyta kontakter och bjuder på lunch i Vardagsrummet.
Lör: 12:00 – 13:00

Det här blir kul!

Vi har under några år fått frågan om vi inte kunde skapa en friluftsmässa med utställare. Så vi ställde frågan vidare till några av de mest spännande friluftsföretagen och de var på.

Så på Lördag har du chansen att klämma och känna på ett gäng spännande produkter och såklart även träffa personerna bakom.

På lördag har även du som är lite nyfiken Höga Kusten möjligheten att få veta mer om livsstilen och jobbmöjligheterna som finns här. Vi kallar ytan för ”Nyfiken på Höga Kusten”.

Så oavsett om du köper ett festivalpass eller bara tittar förbi och kollar läget som gratisbesökare – missa inte Friluftsmässan och Nyfiken på Höga Kusten lunchen.

Vi ses på Friluftsfest
Jerry, FriluftsByn

OM FRILUFTSFEST

Friluftsfest äger rum i FriluftsByn i hjärtat av Höga Kusten och är fyllt av äventyr, lärande och gemenskap. Vandring, paddling, matlagning, föreläsningar, utställare, levande musik vid lägereldarna och mycket mer.
- Välkommen till en festival du kommer återvända till!

Festivalpass »

Program 2024 »

Friluftsmässan »

Nyfiken på Höga Kusten »

ÄVENTYR &
AKTIVITETER »

Ge dig ut själv eller med andra och upplev den makalösa naturen. Här finns något för alla.

KURSER & FÖRELÄSNINGAR» 

Här finns något för både nyfikna nybörjare och erfarna. Vad vill du lära dig mer om?

UTSTÄLLARE »

Kom förbi Friluftsmässan och lunchen eller drop in fikat på Nyfiken på Höga Kusten.

HAPPENINGS »

Levande musik, föreläsningar, lägereldsmys och mycket mer.

FRILUFTSFEST FÖR

Livsnjutare »

Morgonyoga, njutvandra upp till en vacker utsiktsplats, inspireras under en föreläsning för att sedan ta en god drink vid brasan? Här har vi satt samman ett program för tre njutfyllda dagar.

FRILUFTSFEST FÖR

Aktiva Äventyrare »

Vill du börja dagen med en workshop där du lär dig något nytt och sedan klättra Via Ferrata, paddla kajak och kanske ta en snabbvandring till toppen av ett berg? Kolla in det här!

FRILUFTSFEST FÖR

Äventyrliga Barnfamiljer »

Friluftsfest är en festival som passar även du som tar med dina yngre äventyrare. Här har vi satt samman ett program som vi tror ni kommer gillar.

FRILUFTSFEST FÖR

Sköna Dagsbesökare »

Vill du titta förbi och kolla läget på Lördag. Friluftsmässan, vattenskidshowen och ta del av de fria aktiviteterna och de sköna kvällarna med levande musik. Då ska du klicka in här.