UTSTÄLLARE

Friluftsfest – The Scandinavian Outdoor Festival

Våra utställarytor är öppna för alla och självklart är det fri entré. Minimässan för Friluftsliv ger dig en chans att kolla in friluftsprylar medan Nyfiken på Höga Kusten lunchen ger dig chansen att få en inblick i livsstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten.

FRILUFTSMÄSSAN »

Fri Entré. Detta år blir startskottet för friluftsmässan och vi räknar med cirka 5-10 utställare. Detta blir en perfekt pausrunda för dig med friluftspass eller en trevlig utflykt för dig som bara vill komma förbi och kolla läget.
Lör: 11:00 – 15:00

NYFIKEN PÅ HÖGA KUSTEN »

Är du nyfiken på livsstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten? Under ”Nyfiken på Höga Kusten” berättar vi mer, ger dig en chans att knyta kontakter och bjuder på lunch i Vardagsrummet.
Lör: 12:00 – 13:00

Det här blir kul!

Tidigare år har våra friluftspartners fyllt tiden med kurser och seminarier för deltagare med friluftspass men då många besökare som bara svänger förbi och kollar läget har efterfrågat möjligheten att klämma och känna på lite friluftsprodukter och även göra ett bra köp så kör vi igång en liten Friluftsmässa

Detta år kommer Naturkompaniet slå upp flertalet tält så du får en bra överblick av alla olika modeller. Woolpower kommer ta med härliga ullprodukter, Gränsfors Bruk kommer med flertalet olika yxmodeller och Dalum tar med sig stekhällar. Vi kommer även få besök av Melker Kayaks som visar upp olika kajakmodeller. 

Under lördag bjuder vi dig som är lite nyfiken Höga Kusten på lunch där vi berättar mer om livsstilen och jobbmöjligheterna som finns här. Vi kallar lunchen ”Nyfiken på Höga Kusten”.

Så oavsett om du köper ett festivalpass eller bara tittar förbi och kollar läget som gratisbesökare – missa inte Friluftsmässan och Nyfiken på Höga Kusten lunchen.

Vi ses på Friluftsfest
Jerry, FriluftsByn

OM FRILUFTSFEST

Friluftsfest äger rum i FriluftsByn i hjärtat av Höga Kusten och är fyllt av äventyr, lärande och gemenskap. Vandring, paddling, matlagning, föreläsningar, utställare, levande musik vid lägereldarna och mycket mer.
- Välkommen till en festival du kommer återvända till!

Festivalpass »

Program 2024 »

ÄVENTYR &
AKTIVITETER »

Ge dig ut själv eller med andra och upplev den makalösa naturen. Här finns något för alla.

KURSER & FÖRELÄSNINGAR» 

Här finns något för både nyfikna nybörjare och erfarna. Vad vill du lära dig mer om?

UTSTÄLLARE »

Kom förbi Friluftsmässan och lunchen eller drop in fikat på Nyfiken på Höga Kusten.

HAPPENINGS » 

Levande musik, föreläsningar, lägereldsmys och mycket mer.

FRILUFTSFEST FÖR

Livsnjutaren »

Är du sugen på lite morgonyoga, ta en lugnare vandring upp till en vacker utsiktsplats, inspireras under en föreläsning för att sedan ta en god drink vid brasan? Här hittar du tipsen för dig.

FRILUFTSFEST FÖR

Aktiva Äventyraren »

Vill du börja dagen med en workshop där du lär dig något nytt och sedan klättra Via Ferrata, paddla kajak och kanske ta en snabbvandring till toppen av ett berg? Kolla in det här!

FRILUFTSFEST FÖR

Äventyrliga Barnfamiljer »

Vill du börja dagen med lite uppvärmande funktionell träning för att sedan klättra Via Ferrata, paddla kajak och kanske ta en snabbvandring till toppen av ett berg? Kolla in det här!