KONTAKT

Friluftsfest – The Scandinavian Outdoor Festival

Oavsett om du är deltagare med festivalpass eller bara vill titta förbi och kolla läget som besökare har du chans att ta del av flertalet aktiviteter, kurser och happenings samt träffa några av Sveriges ledande friluftsföretag som visar upp sina produkter och dela med sig av sina tips. Under Nyfiken på Höga Kusten kan du som är nyfiken på Höga Kusten träffa representanter från både myndigheter och företag som berättar om livstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten.

Lite bättre varje år!

Vi har arrangerat friluftsfestival i FriluftsByn sedan 2014 och har idag blivit en av Skandinaviens mest populära utefestivaler. 

Detta år hoppas vi locka än fler utställare då det varit ett populärt inslag och vi kommer löpande presentera nya företag som ställer ut. Vi ser dock inte Friluftsfest som en ”mässa” utan mer som en festival vilket gör att vi räknar med cirka 10 kvalitativa utställare.

Vi kommer även växla upp Nyfiken på Höga Kusten där vi bjuder alla som är intresserade av livsstilen och jobbmöjligheterna  i regionen på lunch eller så kan man titta förbi på drop-in kaffe.

Vill du bli en del av Friluftsfest, Friluftsmässan eller Nyfiken på Höga Kusten så hittar du mer information här nedan. 

Vi ses!
Jerry, FriluftsByn

Köp Festivalpass (Fr 495 kr) »

Program 2024 »

Deltagare

Har du köpt ett eller funderar du på att köpa ett festivalpass och har frågor som du inte hittar svar på – skicka ett mail till oss på info@friluftsbyn.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Friluftspartners

Skulle du vilja arrangera en kurs, hålla i en aktivitet eller kanske visa upp er friluftsutrustning? Ja då är det Jerry ni ska prata med. Han nås på jerry@friluftsbyn.se eller på 070-5408577
Mer info: Partner Friluftsfest & Friluftsmässan » 

Nyfiken på Höga Kusten

Vill ert företag eller myndighet vara med och visa upp livsstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten samt lyfta ert företag som ett av de mer attraktiva i regionen? Då här ni av er till Jerry på jerry@frili.se eller på 070-5408577
Mer info: Partner Nyfiken på Höga Kusten » 

OM FRILUFTSFEST

Friluftsfest äger rum i FriluftsByn i hjärtat av Höga Kusten och är fyllt av äventyr, lärande och gemenskap. Vandring, paddling, matlagning, föreläsningar, utställare, levande musik vid lägereldarna och mycket mer.
- Välkommen till en festival du kommer återvända till!

Festivalpass »

Program 2024 »

Friluftsmässan »

Nyfiken på Höga Kusten »

ÄVENTYR &
AKTIVITETER »

Ge dig ut själv eller med andra och upplev den makalösa naturen. Här finns något för alla.

KURSER & FÖRELÄSNINGAR» 

Här finns något för både nyfikna nybörjare och erfarna. Vad vill du lära dig mer om?

UTSTÄLLARE »

Kom förbi Friluftsmässan och lunchen eller drop in fikat på Nyfiken på Höga Kusten.

HAPPENINGS »

Levande musik, föreläsningar, lägereldsmys och mycket mer.

FRILUFTSFEST FÖR

Livsnjutare »

Morgonyoga, njutvandra upp till en vacker utsiktsplats, inspireras under en föreläsning för att sedan ta en god drink vid brasan? Här har vi satt samman ett program för tre njutfyllda dagar.

FRILUFTSFEST FÖR

Aktiva Äventyrare »

Vill du börja dagen med en workshop där du lär dig något nytt och sedan klättra Via Ferrata, paddla kajak och kanske ta en snabbvandring till toppen av ett berg? Kolla in det här!

FRILUFTSFEST FÖR

Äventyrliga Barnfamiljer »

Friluftsfest är en festival som passar även du som tar med dina yngre äventyrare. Här har vi satt samman ett program som vi tror ni kommer gillar.

FRILUFTSFEST FÖR

Sköna Dagsbesökare »

Vill du titta förbi och kolla läget på Lördag. Friluftsmässan, vattenskidshowen och ta del av de fria aktiviteterna och de sköna kvällarna med levande musik. Då ska du klicka in här.