KONTAKT

Friluftsfest – The Scandinavian Outdoor Festival

Oavsett om du är deltagare med festivalpass eller bara vill titta förbi och kolla läget som besökare har du chans att träffa några av Sveriges ledande friluftsföretag som visar upp sina produkter och dela med sig av sina tips. På området ”Ta Steget Höga Kusten” kan även du som är nyfiken på Höga Kusten träffa representanter från både myndigheter och företag som berättar om livstilen och jobbmöjligheterna i Höga Kusten.

Det här är bara början!

Det här är ju premiäråret för Friluftsfest och år för år kommer vi att bjuda in fler och fler utställare som vi tror har något som kan vara intressant för oss att kolla in mellan alla äventyr, kurser och happenings. 

Detta år kommer Naturkompaniet visa upp olika tält under lördag och under kvällarna på Innergården kommer Woolpower, Melker Kayaks och Dalum Stekhällar göra pop-up butiker med specialpriser. 

Känner man ”alltså jag skulle nog tusan kunna tänka mig vara lite oftare i Höga Kusten” ja men då är det ju kalas att vi på ytan vi kallar ”Ta Steget Höga Kusten” kommer ha representanter från kommunen, regionen och företag som söker fler kollegor. 

Det här är bara början men för att vara en början måste jag säga att det är riktigt jäkla bra.

Vi ses på Friluftsfest
Jerry, FriluftsByn

Festivalpass & Priser >>

Program 2023 >>

Deltagare

Har du köpt ett eller funderar du på att köpa ett festivalpass och har frågor som du inte hittar svar på – skicka ett mail till oss på info@friluftsbyn.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Friluftspartners

Skulle du vilja arrangera en kurs, hålla i en aktivitet eller kanske visa upp er friluftsutrustning? Ja då är det Jerry ni ska prata med. Han nås på jerry@friluftsbyn.se eller på 070-5408577

Sessions

Är du eller det företag du eller den organisation du arbetar på rätt vassa på något och skulle dela med er av er kunskap eller kanske inspirera andra? Då kanske du har chans att hålla en Session. Hör av er till Jerry ni på jerry@friluftsbyn.se eller på 070-5408577

Ta Steget Höga Kusten

Söker ert företag nya kollegor och vill vara med på Ta Steget Höga Kusten? Toppen, bland deltagarna i Friluftsfest finns flertalet personer som till och med anmält att de är nyfikna på vilka möjligheter som finns. Hör av er till Jerry på jerry@friluftsfest.se eller på 070-5408577

FESTIVALEN

Friluftsfest är fyllt av äventyr, lärande och gemenskap. Vandring, paddling, matlagning, föreläsningar, utställare, levande musik vid lägereldarna och mycket mer. Välkommen till en festival du kommer återvända till!

Festivalpass

Program 2023

AKTIVITETER

Ge dig ut själv eller med andra och upplev den makalösa naturen. Här finns något för alla.

KURSER

Här finns något för både nyfikna nybörjare och erfarna. Vad vill du lära dig mer om?

UTSTÄLLARE

Vi smygstartar utställarytan under 2023 för att växla upp till 2024.

HAPPENINGS

Levande musik, föreläsningar, lägereldsmys och mycket mer.

HÖGA KUSTEN SESSIONS

Fredag och Lördag eftermiddag kan du ta del av intressanta och inspirerande föreläsningar.

TA STEGET HÖGA KUSTEN

Är du nyfiken på ett liv i Höga Kusten? Under lördag kan du träffa representanter från regionen och kommunen.